Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cage 5DM4 + Top Handle Scorpio med ARRI-rosette

8Sinn Cage 5DM4 + Top Handle Scorpio med ARRI-rosette

1034904
4 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

8Sinn Cage til Canon 5D Mark III/s/sR/IV med Top Handle Scorpio

Cage 5DM4 er spesielt designet til Canon 5D Mark III, 5Ds, 5DsR, 5D Mark IV og lages fra en bit aluminium, noe som gir en lett og solid konstruksjon. En Cage gir tilgang til 1/4" monteringspunkter for tilbehør som mikrofoner, monitorer og kameralamper.

Fordeler:

  • Top Handle Scorpio
  • 1/4"-gjenger på alle sider
  • Monteringsplass for kameraremmen
  • Solid og lett
  • Kabelholder for HDMI-kabel

Top Handle Scorpio er et håndtak for mer bekvem bruk med fire blitsskoplasser for montering av tilbehør. Scorpio-modellen monteres raskt på en 28mm ARRI Rosette (inkludert), og har en plass for en tverrgående 15mm rod for montering av ytterigere tilbehør.

Leveres med:

  • 8Sinn 5DM4 Cage
  • Top Handle Scorpio med 28mm ARRI Rosette
  • Kabelholder
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.