Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cage til Panasonic GH5

8Sinn Cage til Panasonic GH5

1033127
2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

8Sinn Cage til Panasonic GH5

Denne cage er designet for studiokameraet Panasonic GH5, og har en perfekt passform for kameraet. Cagen er laget av aluminium og er liten, smidig og ergonomisks, med en lav vekt.

Fordeler:

Cagen har en rekke 1/4"-skruegjenger som gjør det enkelt å montere tilbehør, og utformingen gjør at du smidig kommer til kameraerts knapper, samt kan bytte batteri og minnekort uten avmontering. Det finnes og en tilbehørssko der du kan feste diverse tilbehør, samt en kabelklips egnet for ulike kabeltyper som beskytter HDMI-porten på kameraet.

Leveres med:

  • Cage til Panasonic GH5
  • 1stk 1/4"-skrue
  • Kabelklips

Merk: Kameraet på bildet er ikke inkludert.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.