Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

USB-C til displayport kabel 1,8 meter

Accell USB-C til displayport kabel 1,8 meter

1033219
345 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

USB Typ C han til DisplayPort han. 1,8m

USB-C til DisplayPort kabel for deg som ønsker å koble til en skjerm med DisplayPort til MacBook/MacBook Pro som bare har USB-C tilkoblinger. Denne kabelen støtter Ultra HD 3840x2160 i 60Hz.

Fordeler:

  • USB-C
  • Båndbredde: Opptil 5,4 Gbps per lane (21,6Gbps totalt)
  • Ultra HD 3840x2160 i 60Hz
  • Multi-kanal lydstøtte
  • Kompatibel med VESA DP Alt mode på USB-C ver. 1.0

Merk! For at denne kabelen skal fungere til din skjerm kreves det at USB-C porten på din datamaskin/grafikkort støtter DisplayPort Alternative (ALT) Mode

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.