Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Hörlur K271 MKII sluten studiomonitorlur

AKG Hörlur K271 MKII sluten studiomonitorlur

312136
  • Lukket design for maksimal isolering fra omgivende støy
  • Ren, myk og rettet lyd takket være XXL giver
  • Switch i hovedbåndet som stenger av lyden så fort hodetelefonene tar av
1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
AKG K271 MK II
Den nydesignede AKG legenden, K271 MK II kombinerer fordelene med AKG:s circumaural design for ekstrem komfort och et lukket design for maksimal isolering fra bråk rundtomkring.

Et annet viktigt innslag i K271 MK II er tillegget av en switch i hovedbåndet som stenger lyden så snart hodetelefonene tas bort.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.