Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning D32G D-soft studio kit

Akurat LED-belysning D32G D-soft studio kit

1032760
49 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Akurat LED-belysning D32G D-Soft Studio Kit

D32 D-Soft fra Akurat er en stor, regulerbar LED-belysning med mykt lys og høy lysstyrke. Panelet er av bi-colour type, slik at du kan justere fargetemperaturen på LED-belysningen for å matche eksisterende lys. D32G er også i stand til å justere grønne nyanser i lyset.

Fordeler:

  • G+/-
  • Mykt lys
  • Høy lysstyrke
  • Slitesterkt design
  • Dimmes 0-100%
  • Flimmerfri
  • Justerbar fargetemperatur 3100-5650 K
  • CRI Ra≥95

G+/-

G+/- innstillingen gir deg kontroll over grønne nyanser i lyset, og kan stilles inn i 127 trinn. Null betyr ingen justering, +63 betyr maksimal nyanse mot grønn og -63 betyr maksimal skygge til lilla.

Mykt lys med høy lysstyrke

Det store panelet i kombinasjon med innovative diffuseringsmaterialer gir deg et mykt og fint lys, samtidig som LED-panelet er svært kraftig. Rammen og chassiset er laget av aluminium, noe som gjør det svært tøft og utviklet for krevende profesjonelt bruk.

Dimmbar og flimmerfri

På baksiden finnes kontroller for lysstyrke og fargetemperatur, og et tydelig display viser aktuelle innstillinger. Panelet kan dimmes fra 0-100% i 2&-steg for å lett kunne justere det eksisterende lyset. D32 er flimmerfri, noe som betyr at den fungerer godt med alle bildefrekvenser og selv høyhastighetsvideo.

På grunn av størrelsen og effekten kan D32 D-Soft kun drives fra AC 110-240V.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.