Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning DL3120 studio kit

Akurat LED-belysning DL3120 studio kit

1005490
6 445 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning DL3120 studio kit
Lampestativ
Akurat D-Tap kabel
7 469 NOK
LED-belysning DL3120 studio kit
Barndoors + diffusor till Lighting DL3120
Belysningsstativ 1052BAC
8 335 NOK

Få lys av høy kvalitet og helt uten flimmer
LED-panelet avgir maksimalt lys som overstiger 5000 lumen. En er konstruert med dobbel balanseteknikk, basert på en ny, flat SMD-lysdiode med høy effekt og fargegjengivning. Justering av fargetemperatur og lysstyrke styres i microprosessoren, noe som gir deg utrolige muligheter. Den finnes to standardtemperaturer: dagslys og tungsten. Fargetemperaturen kan også justeres i 3100-5650K, og du kan spare de aktuelle innstillingene.

Du vil få en stor og sterk strøm av mykt lys av høy kvalitet, helt fri fra flimring. Lysets vinkel går opp til 120 grader, noe som gjør at du kan lyssette store områder fra relativt kort avstand.

Kontrollpanelet er plassert på baksiden, og består av kontrollknapper, et display som viser aktuell lysstyrke i prosent og den aktuelle fargetemperaturen i Kelvin.

I studiopakken inngår:

  • DL3120
  • AC adapter
  • U-bracket for montering på stativ
  • Stativ ikke inkludert


 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.