Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning S4BI reporterkit, V-mount

Akurat LED-belysning S4BI reporterkit, V-mount

1023616
8 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning S4BI reporterkit, V-mount
Lampestativ
Farseeing Nettadapter/batterilader V2
11 939 NOK
LED-belysning S4BI reporterkit, V-mount
M1051BAC minikompaktstativ
Farseeing Batteri FD-BP95L V-mount
12 039 NOK

Akurat S4bi reporterkit
LED-panel på 30x26 cm i robust aluminium med kraftige lysdioder, utbyttbar optikk og mulighet for å justere lysstyrken uten å påvirke fargetemperaturen, som gjør den svært velegnet til både utendørsbruk og i studio. Panelet gir en lysstyrke på opp til 2600 lumen. Justeringen  av fargetemperatur og lysstyrke styres av en mikroprosessor, hvilket og gir deg utrolige muligheter. Det finnes også to standardtemperaturer - dagslys og tungsten. Fargetemperaturen kan ellers stilles fra 3200K-5600K og du kan lagre innstillingene.

Panelet gir en kraftig strøm av mykt lys av høy kvalitet, helt flimmerfritt. Lysets vinkel er opp til 120 grader og gjør at du kan lyssette store områder på relativt kort avstand.

Kontrollpanelet er plassert på baksiden og består av knapper, et display som viser lysstyrken i prosent og den aktuelle fargetemperaturen i Kelvin, uttak for batteri og uttak for nettstrøm. S4bi kan brukes med to vanlige 7,4V kamerabatterier (NP-F) som holder til 180 minutter på full effekt. Adapter for 14,4V-batterier med V-mount eller Gold mount kan kjøpes som ekstrautstyr.

I reporterkitet ingår:

  • S4bi
  • Strømadapter
  • Batteriadapter
  • Tiltstfeste
  • Veske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.