Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning S8bi Bi-color studiokit

Akurat LED-belysning S8bi Bi-color studiokit

1023621

LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med høyeffektive CRI SMD (surface-mounted) LED-dioder, utskiftbar optikk og mulighet til å justere lysstyrken uten at fargetemperaturen påvirkes.

8 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning S8bi Bi-color studiokit
Lampestativ
Nettadapter til S4 og S8BI
8 894 NOK
LED-belysning S8bi Bi-color studiokit
Linsesett til S8
Barndoors til S8
11 380 NOK

Akurat S8

LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med høyeffektive CRI SMD (surface-mounted) LED-dioder, utskiftbar optikk og mulighet til å justere lysstyrken uten at fargetemperaturen påvirkes. Dette gjør den perfekt for bruk både utendørs og i studio.

Fordeler:

  • Kraftig
  • Flimmerfri
  • Justerbar lysstyrke 2-100%
  • 3200K-5600K

Bi color

S8Bi er et Bi-color panel, noe som innebærer at du kan endre fargetemperatur på lysdiodene. Dette er smidig for å matche lyset fargetemperaturen mot andre lyskilder, og gjør panelet med fleksibelt. Temperaturen kan stilles trinnløst mellom 3200-5600k og du ser tydelig i displayet hvilken fargetemperatur som er innstilt. Lysstrømmen er ca 5000 Lumen ved 1m.

Ulike vinkler og lett håndtering

Du får en sterk og stor strøm av mykt lys, helt fritt for flimmer. Lysets vinkel er 60 grader som standard, og 120 grader om du fjerner de monterte linsene. Kontrollpanelet er plassert på baksiden, og består av kontrollknapper tydelig oppkoblet til et display som viser aktuell innstilling. LED-lamper genererer veldig lite varme, og har en lang livslengde. På S8 klarer LEDene ca 50'000 timers drift.

Konstant og sterkt lys ved hjelp av nettdrift

Akurat S8-paneler med benevningen Studio går på nettstrøm, og leveres med nettadapter. Akurat S8-studioversjonen kan ikke brukes med batterier, men drives kun av nettstrøm.

Her kan du sammenligne lysstyrken for Akurat S8 LED-paneler

Leveres med:

  • S8Bi
  • Nettadapter
  • Monteringsramme for belysningsstativ

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.