Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning S8T Tungsten studiokit

Akurat LED-belysning S8T Tungsten studiokit

1030183
8 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning S8T Tungsten studiokit
Lampestativ
Linsesett til S8
10 789 NOK
LED-belysning S8T Tungsten studiokit
Barndoors til S8
Linsesett til S8, set of 8 lenses 30 degree with
10 485 NOK

Akurat S8

LED-panel på 51x30 cm i solid aluminium med høy effektiv CRI SMD (surface mounted) LED-dioder, utbyttbar optikk og mulighet til å justere lysstyrken uten at fargetemperaturen påvirkes. Dette gjør den perfekt for bruk både utendørs og i studio.

Fordeler:

  • Sterk
  • Flimmerfri
  • Justerbar lysstyrke 2-100%
  • Opp til 10'000 Lumen på 1m

S8T

S8T Tungsten har en fargetemperatur på ca 3200K for å etterligne temperaturen på en lyspære. Lysstyrken er fastsatt til 2%-steg mellom 2-100% via kontrollen i panelet, og du kan tydelig se hvilket nivå som er innstilt. S8T genererer opptil 10'000 lumen på 1m, noe som gjør den sterkere enn S8Bi-panelet.

Ulike vinkler og enkel håndtering

Du får en sterk og stor strøm av mykt lys uten flimmer. Lysvinkelen er 60 grader i standardversjonen, og 120 grader hvis du fjerner de monterte linsene. Kontrollpanelet er plassert på baksiden, og består av kontrollknapper som er koblet til et display som tydelig viser den gjeldende innstillingen. LED-pærer genererer veldig lite varme, og har en lang livslengde. På S8 klarer LED-ene ca 50'000 timer drift.

Konstant og sterkt lys ved hjelp av nettdrift

Akurat S8-paneler med benevningen Studio går på nettstrøm, og leveres med nettadapter. Akurat S8-Studioversjonen kan ikke brukes med batterier, og drives kun med nettstrøm.

Her kan du sammenligne lysstyrken på Akurat S8 LED-paneler

Leveres med:

  • S8Bi
  • Strømadapter
  • Monteringsramme for lysarmatur

MERK! Bildene er av S8Bi-panelet. S8T & S8D mangler kontroller for fargetemperatur/Kelvin.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.