45W MagSafe Power Adapter

Apple 45W MagSafe Power Adapter

314893
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Ladeadapter til MacBook Air Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter er laget spesielt for MacBook Air. Tilkoblingsfestet er magnetisk, så hvis noen skulle snuble i den, utkobles ledningen uten fare for at datamaskinen følger med og utsettes for fall eller støt.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.