iPhone 12 Pro 256GB, gull

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold

1049751
 • 5G-hastighet for video og streaming i høy kvalitet
 • Trippelkamerasystem med forbedret nattmodus og bildestabilisering
 • A14 Bionic-chip for raske hastigheter og spart batteritid
 • Opptak av HDR-video i 4K med Dolby Vision
 • Måleverktøy med LiDAR-teknologi for bedre AR

Velg farge

13 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

iPhone 12 Pro 256GB Gold
Bordsstativ / Selfiestick BK15
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
14 979 NOK15 079 NOK
iPhone 12 Pro 256GB Gold
Vlog Kit 02
LED-belysning M150 5600K
14 488 NOK14 788 NOK

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro har en 6,1" Super Retina XDR OLED-skjerm med Ceramic Shield, noe som gir opptil fire ganger bedre beskyttelse i tilfelle du slipper telefonen. A14 Bionic-brikken er en av de raskeste på markedet, sammen med 5G-teknologi, telefonen leverer ultraraske nedlastingshastigheter, responstider og optimalisert spillopplevelse. Ta opp som en proff med det triple kamerasystemet der alle kameraene har en forbedret nattmodus og ta opp HDR-video i 4K med Dolby Vision.

Fordeler

 • 5G Video- og strømmehastighet
 • 6,1" OLED-skjerm med Ceramic Shield for fire ganger bedre beskyttelse
 • A14 Bionic Chip for raske hastigheter og lagret batterilevetid
 • Trippelt kamerasystem med forbedret nattmodus
 • Spill inn HDR-video i 4K med Dolby Vision
 • Ny design med rettere kanter av aluminium
 • MagSafe for trådløs lading og tilbehør

Ultrarask 5G-hastighet

Foreta FaceTime-anrop av høy kvalitet, last ned filmer uansett hvor du er, og strøm videoer av høy kvalitet. Takket være 5G-støtte, er dette nå mulig å gjøre med betydelig mindre etterslep. iPhone 12 Pro har spesialdesignede antenner og flere 5G-bånd for å oppnå høy følsomhet og få 5G på flere steder. Telefonen er optimalisert for 5G i alle deler av programvaren, noe som betyr at mange apper vil kunne bruke 5G uten å bruke mer strøm.

Ceramic Shield

iPhone 12 Pro er utstyrt med en 6,1" OLED-skjerm med en lysstyrke på så mye som 1200 nits i HDR. I motsetning til en LCD-skjerm lyser en OLED-skjerm hver piksel, slik at de kan være individuelt opplyst og slått av for sann svarthet og maksimal lysstyrke. Skjermen forbedrer ikke bare opplevelsen av bilder og video, men også meldinger og e-post er mye skarpere. iPhone 12 Pro har også et fire ganger så slitesterkt glass takket være Ceramic Shield. Keramiske krystaller maksimerer skjermens hardhet samtidig at den er optisk klar. Selv det at skjermen strekker seg fra kant til kant øker holdbarheten og gjør den ekstra robust.

Billioner av beregninger med A14 Bionic

For å møte alle funksjonene som telefonen er fullpakket med krever en kraftig prosessor. A14 Bionic er en av de raskeste brikkene på markedet i en smarttelefon og gjør flere billioner beregninger i Neural Engine. Den effektiviserer brukeropplevelsen og maksimerer batterilevetiden, da den har et lavere strømforbruk enn før.

Kamerasystem med trippel nattmodus

iPhone 12 Pro har et trippelt kamerasystem bak med vidvinkel og ultravidvinkelkamera, der alle kameraene er utstyrt med nattmodus. Dette betyr at det nå er enklere enn noensinne å ta gode bilder i svakt lys. Når lyset blir verre, aktiveres nattmodus automatisk, slik at du alltid får gode bilder enten du skyter på dagtid eller kveldslys. Telefonen har også en Deep Fusion-teknologi som analyserer flere eksponeringer og skaper maksimale detaljer selv når lyset ikke er på topp.

Bakre kameraer
 • 12MP Ultra vidvinkel med blenderåpning f/2,4
 • 12MP Vidvinkel med blenderåpning f/1,6
 • 12MP Tele med blenderåpning f/2,0
Frontkamera
 • 12MP med blenderåpning f/2,2


Forsterket virkelighet med LiDAR-teknologi

LiDAR-teknologi bidrar til å måle dybde ved hjelp av lysstråler. Det kan enkelt måle overflatene i et rom og dermed skape mer virkelighetslignende AR-opplevelse. LiDAR bidrar også til optimaliserte funksjoner i det profesjonelle kamerasystemet med for eksempel seks ganger raskere autofokus i svakt lys. Du kan også bruke vidvinkelkameraet til å ta portrettbilder i nattmodus, da LiDAR-teknologi lar deg gjengi en uklar bakgrunn selv i svakt lys.

HDR 4K-video med Dolby Vision

Det er ikke bare bilder som blir bedre i nattmodus med iPhone 12 Pro. Med en fartsfylt nattmodus for video, kan du nå også lage flotte videoer når som helst på dagen. Plasser telefonen på et stativ, og du er klar! Takket være den raske A14 Bionic-brikken kan iPhone 12 Proogså filme, redigere og spille av video i Dolby Vision. Ta opp 4K med opptil 30 bilder per sekund, og 10-biters HDR-video lar deg ta opp opptil 700 millioner farger.

Nye muligheter med MagSafe

Apple har også lagt til MagSafe-støtte i alle iPhone 12-modeller. Det er en innebygd magnet som vil gi en mer presis og raskere trådløs lading. Magnetene brettes perfekt hver gang og vil lade telefonen med turbohastighet. Den kraftige magneten gjør det også mulig å feste skjell eller annet tilbehør til telefonen.

Leveres med

 • iPhone 12 Pro med iOS 14
 • USB-C til Lightning kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.