Mus Magic Mouse 2 sølv

Apple Mus Magic Mouse 2 sølv

1022582
969 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Apple Magic Mouse 2
Magic Mouse 2 har en ny slim design og forbedret konstruksjon som gjør at den både er mer stabil og lettere enn sin forgjenger. Med færre deler og innebygd batteri som er oppladbart, glir den raskere og følger dine bevegelser bedre, dessuten slipper du å skifte batterier. Multi-Touch-overflaten gjør at du enkelt kan skrolle i valgfri retning med en finger, sveipe mellom websider og du kan klikke eller dobbelklikke hvor som helst på musen - den kjenner forskjellen og vet til og med du hviler hånden mot overflaten.

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.