Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Light Storm LS-Mini 20 CCC kit

Aputure Light Storm LS-Mini 20 CCC kit

1038046
12 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kraftig og portabelt lyskit

Aputure Light Storm Flight Kit er en kraftig og ultrakompakt belysningspakke med 3stk Light Storm LS-Mini 20 C som avgir et kraftig og flimmerfritt lys med høy TLCI/CRI-verdi på 96+ for bra fargegjengivelse ved fotografering og filming. Belysningene er svært smidige å bruke, og har både justerbar effekt (20-100%) og justerbar Fresnellinse, noe som gir en lysspredning på 20-80°. Hver armatur er satt med aktiv kjøling, filterholder og skjermklaffer.

Fordeler:

 • 3stk LS-Mini 20 C
 • Kompakt belysning

LS-Mini 20

Hver Aputure Light Storm LS-Mini 20 er utstyrt med filterholdere og skjermklaffer, og LS-Mini 20 C har trinnløs, justerbar fargetemperatur (3200-6500°K). Light Storm LS-Mini 20 kan strømforsynes enten via et vanlig eluttak 230v (via nettadapter 230V/15V DC) eller via 1 stk oppladbart batteri av typen NP-960-970. På siden av armaturen finnes et ratt for å stille inn effekten og fargetemperaturen. Ved å trykke på knappen veksler man mellom innstillingene av effekt- og fargetemperatur. På baksiden finnes en strømbryter, og et ratt for å stille inn Fresnel-linsen lysspredning. Belysningene kan også strømføres via USB (krever minst 4A).

Kompakt belysning

Aputure Light Storm Flight Kit er, som navnet antyder et svært kompakt og lett belysningspakke som oppbevares i to små vesker. En veske for stativ, og en veske for belysning, batterier og alt annet som er inkludert. Belysningsarmaturen veier under 600g/stk.

OBS: Denne pakken leveres uten belysningsstativ!

Komplett pakke

Belysningene leveres bruksklare, komplette med strømforsyning (oppladbare batterier, batterilader og 230V nettadapter), fargefiltere, kabler og veske.

Leveres med:

 • 3 stk Aputure Light Storm LS-Mini 20 c med justerbar fargetemperatur
 • 3 stk Aputure kulehoder (for å kunne vinkle belysningen)
 • 3 stk oppladbare batterier F960/F970
 • 3 stk Batteriholdere
 • 3 stk Batteriladere 230V
 • 3 stk Nettadapter 230V
 • 3 stk klemmer
 • D9 for fastsetting av batteriholder
 • 1stk transportveske for belysning og tilbehør
 • 3 stk strømkabler D-tap XLR
 • 3 stk strømkabler USB-XLR + kabler mm. Engelsk manual

OBS! Dette kitet leveres uten belysningsstativ.

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.