Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vanntett kamerafutteral Mini med Hard lens

Aquapac Vanntett kamerafutteral Mini med Hard lens

1029419
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kompakt anntett futural

Med dette vanntette futuralet kan du fotografere i regn, på stranden eller til og med under vann uten at kameraet blir vått. Det store futuralet beskytter mot vann, støv, skitt og sand, og kan huse kompaktkameraer av større modell.

  • Enkel å bruke
  • IPX8-certifierad - vanntett ned til 10 meter under overflaten
  • Rommer et stort kompaktkamera
  • Holdbar akryllinse gir bider av høy kvalitet og gir ekstra beskyttelse

Smart og sikkert design

Futuralet har et optisk klart vindu på forsiden som gjør det mulig å fotografere gjennom. Dens materiale gjør det mulig å styre alle kameraets knapper gjennom futuralet. Du åpner og lukker futuralet med tre brytere, og det finnes ingen løse deler du må holde styr på. De medfølgende gelposene kan brukes i svært fuktig klima for å absorbere kondens.

Leveres med:

  • Justerbar rem
  • 5 gelposer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.