14” laptop for kreativ produksjon

Asus ROG 14 - 14" WQHD Pantone, Ryzen R9-4900HS, 32GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 2060 Max, Win10 Pro

1050906
 • Presisjonsskjerm med 100 % sRGB fargenøyaktighet
 • Skjerm med tynn ramme for større arbeidsområde
 • Prosessor med høy ytelse for effektivt arbeid
 • Dedikert grafikkort for tyngre grafikk
 • Fullfunksjons USB-C for skjermer, harddisker og lading
 • Tiltalende design med magnesiumchassis
19 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

ROG 14 - 14" WQHD Pantone, Ryzen R9-4900HS, 32GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 2060 Max, Win10 Pro
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
20 124 NOK
ROG 14 - 14" WQHD Pantone, Ryzen R9-4900HS, 32GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 2060 Max, Win10 Pro
Kameraryggsekk Backstory 15
Rugged 5TB USB-C 3.1
23 929 NOK

ROG Zephyrus G14 er designet med tanke på kreativitet. Det er en kompakt 14"-bærbar PC med ekstremt kraftig ytelse som kan håndtere alt fra bilderedigering og grafisk materiale til videoer og at tunge spill flyter godt. Skjermen er en skarp, høyoppløselig WQHD som er Pantonevalidert og perfekt for deg som ønsker å forsikre deg om at du får korrekte farger i arbeidet ditt. Datamaskinen har en tiltalende design som gjør det like bra på kontoret eller forelesningssalen som hjemme og i tillegg er den laget av magnesium, noe som gjør den lett og robust å bære med seg. ROG Zephyrus G14 er datamaskinen som lar deg gjøre det du føler for uten å begrense kreativiteten.

Fordeler

 • Presisjonsskjerm med 100 % sRGB fargenøyaktighet
 • Skjerm med tynn ramme for større arbeidsområde
 • Prosessor med høy ytelse for effektivt arbeid
 • Dedikert grafikkort for tyngre grafikk
 • Fullfunksjons USB-C for skjermer, harddisker og lading
 • Tiltalende design med magnesiumchassis

Kreativitet i tankene

ROG Zephyrus G14 har alt du trenger som skaper. Den har en 14" Pantone-validert skjerm som er fabrikkkalibrert med Asus ProArt TruColor-teknologi og dekker 100% sRGB. Den gjengir naturlige farger, noe som betyr at du sikrer nøyaktig fargegjengivelse i arbeidet ditt. De tynne rammene gir deg et stort arbeidsområde å jobbe med, til tross for den kompakte størrelsen på datamaskinen.

Prosessor med høy ytelse

Datamaskinen har en kompakt design og veier bare 1,6 kg, men har fortsatt en ytelse som kan håndtere det meste. Den kraftige AMD Ryzen 9-prosessoren gir deg kraft til å redigere bilder, videoer og produsere musikk. Prosessoren har et effektivt strømforbruk, noe som gir deg en batterilevetid på opptil ti timer. Datamaskinens kjølesystem optimaliserer ytelsen og gir deg en tynn datamaskin som garanterer høy ytelse over lang tid.

System for lang levetid

ROG Zephyrus G14 har fem individuelle varmeledende kobberrør som trekker ut varme fra prosessoren og grafikkortet og sikrer at strømledende komponenter holdes under 80 grader. Den er også utstyrt med Anti-Dust-tunneler som sentrifugerer støv ut av luften og holder den bærbare datamaskinen ren på innsiden. I tillegg har datamaskinen også 12V-vifter som kan kjøre med høy effekt og dermed kanalisere ut mer luft og gi deg en bærbar PC som vil prestere på et høyt nivå i lang tid.

Tiltalende design i magnesium

Når du kjøper en bærbar PC som er robust på innsiden, vil du også at utsiden skal matche. Denne datamaskinen er laget av magnesium og har et honeycomb mønster som ytterligere forbedrer den holdbare konstruksjonen og gir den lav vekt. Eksteriøret har et belegg som minimerer fingeravtrykk, som gjør at datamaskinen føles ren og ser pen ut. ROG Zephyrus G14 har også et ErgoLift-hengsel som er designet for å gi deg komfortabel skriveposisjon på tastaturet. Når datamaskinen har den hellingen, forbedres kjølingen, og det Dolby Atmos-sertifisert lydsystem gir deg den beste lydopplevelsen.

Leveres med

 • Asus ROG G14 - GA401IV-HA035R
 • Strømadapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.