Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stereomikrofon AT2022

Audio Technica Stereomikrofon AT2022

318778
2 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Multikompatibel stereomikrofon

AT2022 fra Audio-Technica er en stereomikrofon med høy følsomhet utformet for å gi deg den ultimate lydopplevelsen ved stereosendinger og innspillinger ute i felten. Den leveres med en stativklemme og en vindbeskyttelse - klar for de utfordringer i lyden der kravet på høykvalitetslyd er stort.

  • Stereomikrofon med X/Y-opptak
  • Batteridrevet fleksibilitet
  • Valgbar stereomodus
  • Utmerket kanalseparasjon

Stereomikrofon med X/Y-opptak

AT2022 har doble kondensatorkapsler som garanterer kvalitativ stereoinnspilling, montert i en X/Y-konfigurasjon.

Batteridrevet fleksibilitet

Denne mikrofonen fungerer med batterier, noe som gir økt fleksibilitet og mobilitet, og gjør at mikrofonen fungerer sammen med de fleste opptaksenheter.

Valgbar stereomodus

Mikrofonkapslene er retningsbestemt, slik at du kan velge enten 90-graders stilling eller 120-graders posisjon for smale eller brede opptaksmønstre.

Utmerket kanalseparasjon

Mikrofonen har en veldig presis kanalavstand, slik at du kan dra nytte av hver eneste innspilte detalj.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.