Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kamkit - Bracket, Shock Mount, Top Hand

Beachtek Kamkit - Bracket, Shock Mount, Top Hand

1030451
895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Beachtek Kamkit

Konsoll for mikrofon, håndtak og tilbehør for filming med speilreflekskamera.

Beachtek Kamkit gir deg tilgang til flere festepunkter for utstyr montert i tilbehørsskoen. Med konsollen kan du bruke en blitssko-montert mikrofon sammen med flere ulike tilbehør som lamper og håndtak som normalt ikke ville passet.

Leveres med

  • Konsoll
  • Absorbers
  • Håndtak

Du liker kanskje også

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.