Droner for profesjonell bruk

Komplette løsninger for inspeksjon, redningsaksjoner og kommersiell bruk

En drone er et utmerket verktøy enten du inspiserer skogbestanden din, utfører avanserte redningsoperasjoner eller bare utvider tjenestene du kan tilby som fotograf og innholdsskaper. Skal du søke i et større område eller trenger du hjelp til å inspisere og inspisere strømnettet ditt? Vi på SP hjelper deg med å finne komplette løsninger til dine dronebehov – uansett om du skal dokumentere i luften eller under vann.

Ikke nøl med å kontakte våre eksperter! Send e-post til business@scandinavianphoto.no eller ring 21 64 98 40.

Søkeinnsats fra luften

For å kunne gjennomføre en vellykket redningsinnsats og ta riktig beslutning, behøver du god oversikt. Med en drone kan du enkelt bevege deg over et stort område og dermed kunne rette innsatsen dit det virkelig trengs. Trenger du å lete etter savnede personer eller lete etter personer i skogbranner? Nedenfor finner du en rekke droner og tilbehør som kan passe ditt spesifikke bruksområde.

Fordeler med droner

 • Søk i områder med vanskelig terreng
 • Direktesending av dronens kamera til operatøren
 • Identifiser personer via termisk kamera
 • Bruk dronen både natt og dag

Redningsinnsats til sjøs

Å gjennomføre en redningsaksjon i vann kan være både komplisert og utfordrende. Har du tilgang til riktig teknologi, kan det både lette og fremskynde prosessen, som til syvende og sist kan redde liv. Det er også store muligheter for enkelt å inspisere og overvåke større områder langs kystlinjen hvor det kan være både vanskelig å navigere og vanskelig tilgjengelig terreng.

Fordeler med droner

 • Søk i områder med vanskelig terreng
 • Søk etter nødlidende i havsnød
 • Stor rekkevidde i dypet

Undervannsdrone for inspeksjon i vann

Å kunne inspisere under vann kan både gjøre planleggingen enklere i tillegg til at det er et utmerket verktøy når man ønsker å jobbe med forebyggende formål. Trenger du som forening å inspisere din lokale havn, eller kanskje du som fiskeoppdretter ønsker å se over merdene dine? Her finner du et stort utvalg av undervannsdroner til flere ulike formål.

Fordeler med droner

 • Inspiser båtskrog i vann
 • Kontroller brofundamenter
 • Inspiser fiskenett
 • Forprogrammert søkeområde
 • Bruk dronen både på dagen og på natten

Målinger og konstruksjon i luften

Å gjennomføre en befaring av et skogsbestand kan være både vanskelig og kostbart, men med en drone gjør du dette enkelt og raskt. Følg dronens videoavspilling live, eller hvorfor ikke analysere den innspilte videoen i etterkant? Men med en drone er det både enkelt å dokumentere og arkivere opptakene dine for fremtidig bruk, noe som kan beskytte både nåværende og fremtidige investeringer.

Fordeler med droner

 • Inspiser skogbestandene
 • Inspiser kraftledninger og vindturbiner
 • Forprogrammert søkeområde
 • Bruk dronen både på dagen og på natten

Droner for kommersiell bruk

Droner er enkle og morsome å kontrollere og passer både for skaperen og den profesjonelle fotografen som ønsker å utvide sitt eksisterende klientell. Trenger du bevegelige bilder til dine produksjoner, eller ønsker du å legge til dronefoto som en av tjenestene du tilbyr? Hos oss finner du et stort utvalg av profesjonelle droner som egner seg utmerket til videoopptak og stillbilder.

Fordeler med droner

 • Ta oversiktsbilder av eiendommer
 • Lag bevegelig materiale for dine produksjoner
 • Programmer og lagre flyrutene dine

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen