Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit FTA28CV1 Travel Angel Serie 2

Benro Stativkit FTA28CV1 Travel Angel Serie 2

1030617
  • Produsert i 9x karbonfiber med magnesiumsdetaljer og Twist-lock system
  • Et av bena skrus løs og brukes som etbensstativ
  • Kompakt og lett
4 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Benro FTA28CV1 Travel Angel Serie 2 i kolfiber

FTA28CV1 er et kompakt reisestativ med Benros kuleledd V1E. Laget i 9x karbonfiber med magnesiumdetaljer og Twist-lock system. I tillegg kan du skru av ett av beina og anvende det som monopod.

Fordeler:

  • 9X karbonfiber
  • Kompakt
  • Komplett med Benro V1E kuleledd
  • Konverteres til monopod

Karbonfiber er et lett og slitesterkt materiale, perfekt for reiser. Stativet kan slås sammen, noe som gir det en mer kompakt reisestørrelse. Twist-Lock forenkler også transport, ved at stropper og andre gjenstander ikke eventuelt fanges i evt låser.

Stativhodet har en stor nøkkellås som gjør det enkelt å låse og låse opp. Et vater sammen med separate kontroller for panorering gjør det enkelt å holde kameraet på nivå for panoreringsbilder. Kameraplaten er låst med en knott utstyrt med ekstra lås slik at den ikke skal løses ut ved et uhell.

Leveres med:

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.