Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rig 15-S kit + Steady Belt Support Rod

Big Rig 15-S kit + Steady Belt Support Rod

1039173
4 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skulderrigg med matteboks, followfokus og ekstra støtte for DSLR og speilløse systemkameraer

En skulderrigg for filming med DSLR og speilløse systemkameraer. Riggen kan demonteres for transport, og har mange justeringsmuligheter. En hurtigplate gjør det lett å montere av og på kameraet. Riggen kommer med en matteboks utstyrt med barndoors for å skjerme av strølys, og et followfokus-hjul for å stille fokus. Den ekstra støtten letteregjør for ekstra tunge rigger, og lengre opptak, da operatøren ikke trenger å holde hele riggens vekt oppe med armene.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.