Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kamerarem Cross Shot Breathe orange

Black Rapid Kamerarem Cross Shot Breathe orange

1028620
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ha alltid kameraet på rett plass!
"Cross Shot" gir deg rask tilgang til kameraet og gjør det lett å bære kameraet på skulderen over brystet.

Black Rapid Cross Shot er festet til kameraet på samme måte som alle andre Black Rapids kameraremmer ved å skru den inn i kameraets stativsokkel. Dette gjøres enkelt ved å fjerne stroppen hvis du vil at kameraet skal f.eks. stå på et stativ, og du ikke ønsker at remmen skal være i veien.

Passer alle
Cross Strap fungerer like godt uavhengig av om du har den på høyre eller venstre skulder, og dens gummierte skaft er utfortmet for å tillate at det sitter fast på skulderen og ikke glir av. Du stiller enkelt inn hvor lang du vil at beltet skal være og hvor mye plass du vil at kameraet skal kunne bevege seg.


 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.