Shot Orange reim

Black Rapid Shot Orange reim

1012914
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare


.cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt}
.cs393807C9{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;font-size:10pt;font-weight:bold;font-style:normal;}
.cs887C2D5B{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;}Reim med smart design og rask tilgang til kameraet Designet for deg som ikke vil ha den "vanlige" Black Rapid-reimen som går på kryss over brystet. Denne reimen henger som en normal reim på skulderen, men gir deg den raske tilgangen til kameraet som Black Rapid er kjent for. Festes som alle Black Rapid-reimer til kameraet med 1/4" skrue i kameraet stativfeste.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.