Shot Orange reim

Black Rapid Shot Orange reim

1012914
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare


.cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt}
.cs393807C9{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;font-size:10pt;font-weight:bold;font-style:normal;}
.cs887C2D5B{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;}Reim med smart design og rask tilgang til kameraet Designet for deg som ikke vil ha den "vanlige" Black Rapid-reimen som går på kryss over brystet. Denne reimen henger som en normal reim på skulderen, men gir deg den raske tilgangen til kameraet som Black Rapid er kjent for. Festes som alle Black Rapid-reimer til kameraet med 1/4" skrue i kameraet stativfeste.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.