ATEM 1 M/E

Blackmagic Design ATEM 1 M/E

318450
58 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Brodcast PanelEn professionell panel med högsta kvalitet av knappar, rattar och kontroller för de mest krävande live-miljöer. Den Är kompakt och du får full kontroll över din mixer, inklusive kameror, övergångar, keyers, fader, DVE kontroll, med mera. ATEM 1 M/E Brodcast panelen ansluts till din Production Switcher via Ethernet.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.