ATEM 1 M/E

Blackmagic Design ATEM 1 M/E

318450
58 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Blackmagic Design ATEM 1 M/E Brodcast PanelEn professionell panel med högsta kvalitet av knappar, rattar och kontroller för de mest krävande live-miljöer. Den Är kompakt och du får full kontroll över din mixer, inklusive kameror, övergångar, keyers, fader, DVE kontroll, med mera. ATEM 1 M/E Brodcast panelen ansluts till din Production Switcher via Ethernet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.