Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB

Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB

Fleksibel nettverkslagring med høy ytelse for filbehandling

1055431
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
 • 10G Ethernet for forsinkelsesfri overføring
 • Kan håndtere 12K Blackmagic digital cinema-format
 • Live-synkronisering til Dropbox for global tilgang
 • Støtte for lokal sikkerhetskopiering via USB-C
 • Ingen abonnementsavgift
36 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Cloud Store Mini 8TB
d2 Professional 18TB USB-C 3.2
HDMI han-han 5 meter
43 099 NOK43 599 NOK
Cloud Store Mini 8TB
2big Thunderbolt 3 20TB Dock USB 3.1
Nettverkskabel 15M STP-61V
47 659 NOK

Blackmagic Cloud Store Mini er en nettverksbasert harddiskløsning spesielt utviklet for å håndtere store mediefiler. Med 10G Ethernet-port overfører du filer raskt, selv i 12K RAW-format. Synkroniser direkte til Dropbox for ekstra sikkerhetskopiering eller for enkelt å dele filene dine med folk på andre steder globalt. Se hvordan harddiskene skriver og håndterer informasjonen din via HDMI. Du får detaljert informasjon om hvordan minnet brukes i sanntid. Cloud Store Mini er en fleksibel lagringsløsning for å slippe å lagre store filer direkte på datamaskinen.

Fordeler

 • Designet for å dele store mediefiler mellom mange brukere
 • Håndterer 12K Blackmagic RAW-filer uten forsinkelse
 • Støtte for 10G Ethernet
 • Live-synkronisering med Dropbox for å dele filer globalt
 • Overvåk lagringsadministrasjon i sanntid via HDMI
 • Enkel å vedlikeholde og reparere
 • Mulighet for lokal backup via USB-C
 • Ingen abonnementsavgift
 • Gratis programvare for Mac og Windows

Designet for film og TV

Selv om Could Store Mini passer for alle som leter etter en pålitelig skyløsning, er den designet med tanke på film og TV. Del filer raskt og enkelt mellom brukere for redigering, fargekorrigering, lydmiksing og VFX. Administrer 12K Blackmagic digitale kinofiler ut forsinkelse og unngå å lagre filene lokalt på hver enkelt datamaskin. Fungerer perfekt for DaVinci Resolve.

Bærbar og stillegående

Sammenlignet med mange lignende produkter, er Cloud Store Mini fullstendig bærbar. Takket være den unike designen går den også stillegående og fungerer derfor å plassere i et kontormiljø uten å forstyrre. Dette gjør det enkelt å koble til flere datamaskiner samtidig og dele materiale sømløst.

10G Ethernet-port

Cloud Store Mini er utstyrt med en 10G Ethernet-port. De fleste datamaskiner kan oppgraderes til å håndtere 10G for best ytelse. Mangler datamaskinen en Ethernet-port? Ikke noe problem! USB-C gir også mindre datamaskiner rask tilgang til alle filene på lagringsenheten din. I tillegg til overføring kan USB-C-porten også brukes til å koble til en ekstra harddisk for sikkerhetskopiering eller ekstra minne.

Del globalt via Dropbox-synkronisering

Arbeid sømløst med kolleger på globalt nivå. Med Dropbox-synkroniseringsstøtte kan du lagre filer på flere Blackmagic Cloud-enheter for enkelt å dele store filer mellom forskjellige steder. Ingen abonnement kreves.

Sanntidsoversikt

Gjennom den innebygde HDMI-porten kan du få en sanntidsoversikt over hvordan Cloud Store Mini bruker minne gjennom visuell representasjon av minnekjerner. Koble lagringsenheten direkte til en skjerm eller TV for å få live-status. Det er også mulig å se andre enheter koblet til via Dropbox-synkronisering.

Ingen uvanlige deler

Cloud Store Mini er utstyrt med fire separate M.2-harddisker som er ekstremt trygge å kjøre. Alle deler av Cloud Store er standard, og det gjør det enkelt å vedlikeholde og reparere ved behov. Du kan også bytte ut harddiskene selv hvis det trengs mer minne i fremtiden.

Leveres med:

 • Blackmagic Cloud Store Mini 8TB
 • Strømkabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.