Micro Converter - SDI til HDMI uten nettadapter

Blackmagic Design Micro Converter - SDI til HDMI uten nettadapter

1037170
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Blackmagic Design Micro Converter er svært liten, og gjør det mulig for deg å konvertere fra SDI til HDMI. Konverteren er tilrekkelig liten for at du skal kunne bruke den hvor som helst, og den kan enkelt gjemmes. Enheten kan strømføres med USB via store TV-skjermer eller bærbare datamaskiner slik at du slipper å koble den i veggen.

Klarer opp til 1080p60 i 10 bits 4:2:2 kvalitet.

Leveres med:

  • Micro konverter

Leveres uten nettadapter og USB-kabel for strømforsyning.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.