Studio Camera HD 2

Blackmagic Design Studio Camera HD 2

1032248
19 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Studiokamera med stor monitor

Studio Camera er et studiokamera med Micro 4/3-fatning. Kameraet har en stor skjerm på 10 tommer, slik at du lett kan se hva som filmes. Bruker du kameraet med noen av Blackmagic Designs ATEM-bildemikser får du tilgang til mange nyttige funksjoner.

  • Talkback
  • Tally-lampe
  • Fjernstyring
  • Returbilde

Kobler du kameraet til en ATEM-videomikser eller ATEM Talkback Converter med doble SDI-kabler eller fiber (modul kjøpes separat) får du tilgang til intercom mellom kameraoperatørene og produsenten ved bildemikseren. Headsettet kobles til kameraet via 6,3mm og 3,5 mm tele.

Tally-lampe og fjernstyring

Via SDI eller fiber sendes også styresignalet for tally-lampen, slik at en lampe på kameraet lyser rødt når den er valgt som bildekilde i mikseren. Man kan også gjernstyre kameraet fra bildemikseren. Du får f.eks. tilgang til å justere blenderåpning, zoom og fokus, samt fargekorrigere bildet.

Tilkoblinger

Studio Camera har tilkobling for LANC-styring, noe som gjør at du via en fjernkontroll på stativet kan kontrollere kameraet og objektivet. To lydsignaler kan kobles til kameraets XLR-kontakter. Fantommatning kan aktiveres, noe som gjør at kondensatormikrofoner kan kobles til. Strømforsyningen skjer gjennom nettadapter eller via eksternt batteri med spenning fra 12 til 24V.

Videostandarder som støttes

720p50, p59.94, p60,
1080p23.98, p24, p25, p29.97, p30, p50, p59.94, p60, i50, i59.94, i60

Leveres uten objektiv

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.