Studio Camera HD 2

Blackmagic Design Studio Camera HD 2

1032248
19 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Studio Camera HD 2
fibermodul 3G BD SFP
Adapter B4 2/3" till Micro 4/3
26 314 NOK

Studiokamera med stor monitor

Studio Camera er et studiokamera med Micro 4/3-fatning. Kameraet har en stor skjerm på 10 tommer, slik at du lett kan se hva som filmes. Bruker du kameraet med noen av Blackmagic Designs ATEM-bildemikser får du tilgang til mange nyttige funksjoner.

  • Talkback
  • Tally-lampe
  • Fjernstyring
  • Returbilde

Kobler du kameraet til en ATEM-videomikser eller ATEM Talkback Converter med doble SDI-kabler eller fiber (modul kjøpes separat) får du tilgang til intercom mellom kameraoperatørene og produsenten ved bildemikseren. Headsettet kobles til kameraet via 6,3mm og 3,5 mm tele.

Tally-lampe og fjernstyring

Via SDI eller fiber sendes også styresignalet for tally-lampen, slik at en lampe på kameraet lyser rødt når den er valgt som bildekilde i mikseren. Man kan også gjernstyre kameraet fra bildemikseren. Du får f.eks. tilgang til å justere blenderåpning, zoom og fokus, samt fargekorrigere bildet.

Tilkoblinger

Studio Camera har tilkobling for LANC-styring, noe som gjør at du via en fjernkontroll på stativet kan kontrollere kameraet og objektivet. To lydsignaler kan kobles til kameraets XLR-kontakter. Fantommatning kan aktiveres, noe som gjør at kondensatormikrofoner kan kobles til. Strømforsyningen skjer gjennom nettadapter eller via eksternt batteri med spenning fra 12 til 24V.

Videostandarder som støttes

720p50, p59.94, p60,
1080p23.98, p24, p25, p29.97, p30, p50, p59.94, p60, i50, i59.94, i60

Leveres uten objektiv

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.