Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir A4 Professional Glossy Laser Photo

Hp Fotopapir A4 Professional Glossy Laser Photo

1039864
99 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

HP Fotopapir 10 x 15 cm Advanced Glossy 250 gr 25 ark

Fotopapir som gir klarere og vakrere farger sammen med en pen finish. Fotoutskriftene tørker fort, noe som gjør at du kan vise de frem direkte, uten at det blir flekker på bildet.

Fordeler

  • Bildene tørker raskt
  • Bildene blir virkelighetstro med klare og fine farger
  • Smuss- og flekktålelige utskrifter

Leveres med

  • 25 ark 10 x 15 HP Fotopapper Advanced Glossy 250 gr

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.