Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir rull Glacier Photo Quality 300gsm

Canon Fotopapir rull Glacier Photo Quality 300gsm

1021537
  • Passer perfekt til foto, portretter, aviser mm.
  • Utskrifter for innendørs og utendørs skiltning (overflatebehandling kreves)
  • Papiret kan lamineres ved behov
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Canon fotopapir Glacier Photo Quality 300g 43.2cm x 30m
Et hurtigtørkende fotopapir av høy kvalitet med satin overflate, for naturlige fargeutskrifter med utmerket skarphet. Passer perfekt til portrettfoto, plakater, utstillingsmateriale og reproduksjon av kunst. Papiret egner seg godt til laminering ved behov.

Passer til IPF 8000, IPF 8100, IPF 810, IPF 820, IPF 9000 og IPF 9100

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.