Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir rull Cold Press Natural 24" x 15 meter

Epson Fotopapir rull Cold Press Natural 24" x 15 meter

1010362
  • Hvit overflate uten hvite toner med myk struktur for utmerket gjengivelse i farge og svart-hvitt
  • Syrefri base og et pH-bufret 100-prosents bomullspapir
  • Perfekt sammen med Epsons UltraChrome-blekk
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Epson Cold Press Natural 24" x 15m

Dette papiret har en syrefri base, og er et pH-buffret 100 prosentlig bomullspapir med en vekt på 340 g/m². Det har en hvit overflate uten hvite toner med myk strukturering for utmerket gjengivelse i farge og svarthvitt. Det har ekstra høyt D-Max for kontrastrik gjengivelse, er hurtigtørkende, og har en svært bred fargeskala.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.