Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir Rull Print MaKing Rag 310gr 24"x15,24m

Canson Fotopapir Rull Print MaKing Rag 310gr 24"x15,24m

1010208
3 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Verdens hippeste tradisjonelle mould-made produserte grafikkpapir, med mer enn 500 års historie og kulturarv, er nå tilgjengelig i Canson Infinity Digital Fine Art & Photos produktportefølje. B F K Rives® har en unik ren hvit-tone, oppnådd uten bruk av optiske hvitemidler, og en meget jevn, fløyelsaktig tekstur. Dette eksepsjonelle papiret er ideelt for kunstprint og fotografier. Papiret gir en svært prestisjefylt utstråling. Produktegenskaper & fordeler 100% bomullspapir Mould-made: den mest eksklusive papirproduksjonsteknikk Kompatibel med pigmentert og dye-basert blekk Tørker raskt Vannbestandig Ingen optiske hvitemidler sikrer konsistente nyanser i generasjoner Designet for å tilfredsstille gallerier og museers levetidskrav Oppfyller ISO 9706-standarden: Internt bufret for å motstå gassfalming og for å maksimere utskriftenes levetid Sertifisert syrefritt for å unngå nedbryting av papiret
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.