Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Inkjetpapir rull Bamboo 290gr 24" x 12 meter

Hahnemühle Inkjetpapir rull Bamboo 290gr 24" x 12 meter

308051
  • Naturhvitt varmtonet bambuspapir uten optiske blekemidler
  • Myk og letteksturert filtstruktur
  • ISO9706 overrensstemmer med museumskvalitert for høyest aldersbestandighet
  • Matt Premium Inkjet-belegg for utmerkede utskriftsresultater
  • Syre- og ligninfritt papir
  • Ferdige ICC-profiler
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Hahnemühle har produsert det første papiret produsert av bambusfiber som er tilegnet utskrifter på blekkstråleskrivere. Det naturlig hvite papiret gir ikke bare fantastiske utskrifter, men tar samtidig hensyn til miljøet. Papiret lages av bambusgress, som er en hurtig fornybar kilde. Hahnemühle donerer også en del av inntektene og støtter på den måten ulike miljøprosjekt. Dette papiret, fra den prisvinnende serien av Hahnemühles Digital FineArt, overfører den sensuelle sammenhengen mellom kunsten og papiret på en merkbar og synlig måte.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.