Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-20%

Fotopapir rull Photo Rag Satin 310g 44" x 12

Hahnemühle Fotopapir rull Photo Rag Satin 310g 44" x 12

1023512
  • Papiret er ideelt for utskrifter av fotografier i både farge og svarthvitt
  • Gir eksepsjonell glans til dine fotografier og kunstreproduksjoner
  • Ekte kunstpapir
3 190 NOK3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Hahnemühle Photo Rag Satin
Et hvitt kunstpapir av 100% bomull. Photo Rag Satin gir eksepsjonell glans til bilder og reproduksjoner mens den de ubrukte områdene av overflaten forblir matt. Papiret er ideelt for utskrift av fotografier i både farger og svart/hvitt samt kunstreproduksjoner og oppfyller den høyeste bransjestandard når det gjelder tetthet, fargeomfang, fargegradering og skarphet, samtidig som det gir den spesielle følelsen av ekte kunstpapir.

Tykkelse: 310g

Her finner du ICC-profiler for Hahemühle Fine Art-papir for skrivere med pigmentblekk.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.