Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Digital fotoram 15,6" Premium

Hama Digital fotoram 15,6" Premium

1011452
  • Stor 15,6" digital fotoramme
  • Vis dine beste bilder, lyd og filmer
  • Støtter JPG, JPEG, MP3, AVI, DIVX, MJPEG, MPEG4, XVID, H.264.
1 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hama Digital fotoramme Premium
En pen og moderne digital fotoramme som viser de flotte bildene og videoene dine. Fotorammen har en 15,6 tommers LED LCD-skjerm i 16:10-format med oppløsning på 1366x768 piksler og 2GB internminne. Rammen støtter SD/SDHC/SDXC, MMC, MS og MS PRO DUO minnekort. Rammen støtter følgende filformater: JPG, JPEG, MP3, AVI, MJPEG, MPEG4 och XviD

Det finnes dessuten del funksjoner som vanlig framvisning med overgangseffekter, tilfeldig rekkefølge og automatisk timer-funksjon. Du kan også sette varigheten for bildevisningen, visningsformat, menyspråk, dato, tid, bilderotasjon og mappefunksjon. Rammen kan vise tid og dato da bildet ble tatt, og speille bakgrunnsmusikk via innebygde høyttalere.

Fjernkontroll er inkludert.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.