Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Artikkelnummer: 1028990

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon

Skarpt og lyst portrettobjektiv for fullformat

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Høy skarphet alt på f/1,4
  • Utmerket portrettobjektiv med kremet bakgrunn
  • Høy konstruksjonskvalitet
13 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art leverer det aller ypperste av bildekvalitet, og er kanskje et av de optisk beste objektivene tilgjengelig på markedet i dag. Det er designet for dagens og framtidens ekstremt høyoppløste kameraer. Objektivet er konstruert for fullformatkameraer men passer naturligvis også på APS-C. Med en stor blenderåpning på f/1,4, som gir en nydelig bokeh, passer dette objektivet spesielt godt til portretter.

  • HSM-motor gir rask og lydløs fokusering
  • Lysstrekt med pen bokeh
  • Vann- og fett-avvisende belegg på framre og bakre linser

Optisk ytelse uten kompromisser

Objektivet har 14 linseelementer i 12 grupper som gir objektivet svært  høy oppløsning og skarphet. Det er utstyrt med to SLD-glass som minimerer fargefeilbrytninger og lyssløring i bildene. Den store blenderen på f/1,4 gjør objektivet ideelt for å fotografere i svagt lys, og leverer en så liten dybdeskarphet at du kan fokusere på pupillen i øyet og få uskarpe øyenbryn. Det fokuserte området er ekstremt skarpt mens resten av bildet får en vakker uskarphet som gir dybde til bildet ditt. Objektivet er designet for å oppfylle de kravene som stilles ved fotografering med profesjonelle speilreflekskameraer med 50 megapiksler eller mer.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor gir en rask og lydløs fokusering. Ved kontinuerlig fokus kan du når som helst overstyre autofokusen ved bare å vri på fokusringen.

Kompatibel med Sigma USB-dock

Objektivet er kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Leveres med:

  • Framre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
  • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen