Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filter Close-Up + 2 77mm

B+W Filter Close-Up + 2 77mm

49359

Velg diameter

799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
B + W nærbildelinser er høykvalitative forstørrelseslinser som forbedrer nærgrensen for objektivet. Det gjør det mulig å komme nærmere for å få en større bildeskala.
Innenfor digitalfotografering er det også mulig å "forstørre den lille verdenen". Ved å bruke nærbildelinser trenger man ikke å forstørre elektronisk; bildet kommer til å være stort nok med perfekt skarphet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.