Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter 806 ND106 XS-Pro MRC Nano 77 mm

B+W ND-filter 806 ND106 XS-Pro MRC Nano 77 mm

1034956
2 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

ND-filter 806 ND106 XS-Pro MRC Nano 77 mm

B+W Gråfilter reduserer mengden lys som treffer kameraets bildesensor og gir fotografen mulighet til å velge ønsket kombinasjon av blender og lukkertid. B+W Filter 806 ND 106 har filterfaktoren 64, noe som gir en forlengelse av eksponeringen med 6 EV (ND 1,8). B+W gråfilter er laget av nøytralgrått Schott NG-glass. Filterglasset blokkerer hele det synlige spekteret, og reduserer lysmengden uten at det innvirker på kontraster eller farger.

MRC Nano Antirefleksbelegg (Multi Resistant Coating)

Nano Antirefleksbelegg innebærer en svært tett og  hard overflateforsegling av filteret. MRC Nano har syv lag av antirefleksbelegg på begge filteroverflater. Ovenpå antirefleksbelegget appliseres et ekstremt hardt beskyttelseslager som tåler smuss, vann og er ekstra motstandsdyktig mot riper samt gjør det lett å rengjøre.

XS-Pro Digital filterfatning

XS-Pro filterfatning i messing, utformet for å passe vidvinkel- og zoomobjektiv. Har tross sin kompakte størrelse en tykkelse på 3.4mm, frontgjenge for tilbehør, f.eks. snap-in lock. Messingen er i lakkert matt sort farge som minimerer refleksjoner.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.