Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter 810 ND116 XS-Pro MRC Nano 77 mm

B+W ND-filter 810 ND116 XS-Pro MRC Nano 77 mm

1034957
2 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

ND-filter 810 ND116 XS-Pro MRC Nano 77 mm

B+W Gråfilter reduserer mengden lys som treffer kameraets bildesensor og gir fotografen mulighet til å velge ønsket kombinasjon av blendere og lukkertid. B+W filter 810 ND 110 har filterfaktoren er 1000, noe som gir en forlengelse av eksponeringen med 10 EV (ND 3.0). B+W gråfilter er laget av nøytralgrått Schott NG-glass. Filterglasset blokkerer hele det synlige spekteret og reduserer lysmengden uten at det virker inn på kontrast eller farger.

MRC Nano Antirefleksbelegg (Multi Resistant Coating)

Nano antirefleksbelegg innebærer en svært tett og hard ytterforsegling av filteret. MRC Nano har syv lager av antirefleksbelegg på begge filteroverflater. Over antirefleksbelegget påføres et ekstremt hardt beskyttelseslag som motstår smuss, fuktighet og er ekstra motstandsdyktig mot riper, samt letteregjør rengjøring.

XS-Pro Digital filterfatning

XS-Pro filterfattning i messing, utformet for å passe på vidvinkel- og zoomobjektiv. Har på tross av sin kompakte størrelse, tykkelsen 3.4mm, frontgjenge for tilbehør, f.eks. snap-in lock. Messingen er lakkert i matt svart farge, som minimerer refleksjoner.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.