Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter ND103 82mm

B+W ND-filter ND103 82mm

322483
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

B+W ND103 (tre blendertrinn)

Lysegrått gråfilter som reduserer transmisjonen når f.eks. ønsket blendertid eller lukkertid ikke kan nås. Filterfaktoren er 8, noe som gir en forlengelse av eksponeringen med 3 EV (ND 0,9). B + W gråfilter er designet av nøytralgrått Schott NG-glass. Filterglasset blokkerer hele det synlige spekteret, og reduserer lysmengden uten innvirkning på kontrast eller farger.

Gråfilter brukes både innendørs og utendørs når man ønsker en større bleneråpning eller lenger lukkertid.
For noe kreativ fotografering er gråfilter av stor betydning. For eksempel når man ønsker at bakgrunnen skal bli uskarp for å få alt fokus på hovedmotivet, noe en stor blender gjør.
Dessuten brukes ofte gråfilter når man vil "tømme" en plass som f.eks. mennesker foran en bygning. Et kraftig gråfilter gir såpass lukkertid at det kun blir bygninger og andre statiske objekter som blir med på bildet. Det kan også gi kule effekter på fossefall eller når man ønsker å få have/sjøen til å se trolsk og diffus ut.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.