Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter ND103 MRC 82mm

B+W ND-filter ND103 MRC 82mm

322484
3 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

B+W ND103 (tre blendertrinn)

Dette lysegråfilteret reduserer transmisjonen når det er for mye lys for en høyfølsomhetsfilm. Filterfaktoren er 8, noe som gir en forlengelse av eksponeringen med 3 EV (ND 0,9). Gråfilteret er laget av nøytralgrått Schott NG-glass.  Det blokkerer hele det synlige spekteret, og reduserer lysmengden uten innvirkning på kontrast eller farger. I blant er det nødvendig å redusere mengden lys med gråfilter når man jobber.

For noen typer kreativ fotografering er gråfilter til stor hjelp. For eksempel når man ønsker at bakgrunden skal bli uskarp for å få all interesse på hovedmotivet, slik bruk av stor blender gjør. Om en må velge en så kort lukkertid på kameraet at det ikke kan stilles inn på kameraet, gir et gråfilter deg forutsetningene for normale verdier. Brukes også hvis man ønsker å "fryse" en plass hvor det ferdes mennesker og kun vil ha de statiske byggningene tydelig fremtredende på bildet.  Det kan også gi deg heftige effekter på bekker og fosser eller når man vil få havet til å se trollsk og diffus ut.

 

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.