Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

ND-filter ND106 52mm

B+W ND-filter ND106 52mm

317648
734,25 NOK979 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

B+W-kampanje

Få 25% rabatt på alt fra B+W. Gjelder ikke bestillingsvarer. Kampanjen gjelder t.o.m. 13/4.
Finnes på nettlager

B+W ND106 (seks blendertrinn)

Dette lysegrå filteret reduserer lystransmisjonen når det er for mye lys. Filterfaktoren er 64, noe som gir en forlengelse av eksponeringen med 6 EV (ND 1,8). Gråfilter er laget av nøytralgrått Schott NG-glass. De blokkerer hele det synlige spekteret, og reduserer lysmengden uten innvirkning på kontrast eller farger. I blant er det nødvendig å minske mengden lys med et gråfilter mens man jobber.

For visse typer kreativ fotografering har gråfilter stor betydning, f.eks. når man ønsker at bakgrunnen skal være skarp, og interessen skal fokuseres mot hovedmotivet og derfor fotograferer med stor blender. Om man da må velge en så stor lukkertid på kameraet at den ikke finnes på kameraet gir et gråfilter deg muligheten for å få normale verdier. Dessuten brukes ofte gråfilter når man vil "tømme" en plass for f.eks. mennesker foran en bygning. Et kraftig gråfilter gir såpass lang lukkertid at kun bygninger og andre statiske objekter "festes" i bildet. Det kan også gi heftige effekter på vannfall, eller når man vil få havet/en sjø til å se trolsk og diffus ut.

Tips: Husk å bruke stativ ved lenger lukkertider

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.