Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter ND106 77mm

B+W ND-filter ND106 77mm

317653
1 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

B+W ND106 (seks blendertrinn)

Lysgrått gråfilter som reduserer transmisjonen når f.eks. ønsket blenderåpning eller lukkertid ikke kan nåes.
Filterfaktoren er 64, hvilket gir deg en forlengning av eksponeringen med 6 EV (ND 1,8).
B+W gråfilter er laget av nøytralgrått Schott NG-glass. Filterglasset blokkerer hele det synlige lysspekteret og reduserer lysmengden uten å påvirke kontrast eller farger.

Gråfilter brukes både innen- og utendørs når man ønsker en større blenderåpning eller lengre lukkertid.
For noen typer kreativ fotografering er gråfilter til stor hjelp. For eksempel når man ønsker at bakgrunden skal bli uskarp for å få all interesse på hovedmotivet, slik bruk av stor blender gjør. Brukes også hvis man ønsker å "fryse" en plass hvor det ferdes mennesker og kun vil ha de statiske byggningene tydelig fremtredende på bildet.  Det kan også gi deg heftige effekter på bekker og fosser eller når man vil få havet til å se trollsk og diffus ut.

Tips: Husk å bruke stativ ved lenger lukkertider!

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.