ND-filter ND701 MRC graduerat 50% 82mm

B+W ND-filter ND701 MRC graduerat 50% 82mm

322571
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Halvtonet (gradert) gråfilter med en myk, gradvis neddemping av lysgjennomslippet, fra helt klart ned til 50% lysgjennomslipp (1 blendertrinn). Svært anvendelig når f.eks. en klar himmel trenger å dempes ned, slik at skyene synes i bildet.

B+W 701 halvtonet gråfilter er helt fargenøytral, noe som innebærer at farger i motivet ikke påvirkes. Filterfatningen, modell F-Pro, er vridbar, noe som gir fotografen munlighet til å plassere nedtoningseffekten på "rett" sted i bildet.
Gråtoningen appliseres med "fordampingsteknikk" på det optiske filterglasset, og poleres deretter, noe som gir et svært jevnt belegg. Ovenpå legges så MRC-antirefleksbelegg i hele 7 lag, samt et beskyttelseslager som motstår smuss, væte og er ekstra motstandsdyktig mot riper med et belegg som gjør det lettere å rengjøre.

[TEXT1020535591]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.