ND-filter variabelt XP-Pro MRC Nano 82 mm

B+W ND-filter variabelt XP-Pro MRC Nano 82 mm

1004385
3 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar

B + W variabelt ND-fiøter 82mm gir mulighet til trinnløs demping av eksisterende lys med 1 til 5 blendertrinn. Et utmerket filter for kameraer med høyt ISO-tall samt for alle fotografer, både stillbilder og filming, som vil nå en ønsket kombinasjon av blendertall og lukkertid.

B + W variabelt ND-filter inneholder to stk polariseringsfilter som holdes i nøyaktisk optisk modus i en tynn "oversized" filterfatning som passer de fleste brennvidder fra vidvinkel til tele. Filterfatningen har dessuten en skala som markerer innstilt tetthet. På tross av det store densitetsområdet, 1 til 5 blendertrinn, har filteret ingen fargeskiftninger.

Begge linseoverflater har MRC Nano antirefleksbelegg som gir maksimalt lysgjennomslipp og minimerer forekomsten av forstyrrende reflekser/effekter. Overflaten på MRC Nano er ekstremt jevn og tett, noe som gjør at smuss og fukt ikke fester seg, samt at det er enkelt å rengjøre.

Ved behov for økt filtertetthet kan det variable ND-filteret kombineres med et annet ND-filter.

[TEXT1020535591]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.