Outdoor Case Type 61 svart til DJI Phantom 3

B+W Outdoor Case Type 61 svart til DJI Phantom 3

1023540
  • Robust, stablingsbar, støv- og vanntett
  • Yttermål: 50 x 42,5 x 23 cm
  • Tilpasset for DJI Phantom 3
  • Ventil for automatisk lufttrykkompensasjon
  • Tåler temperaturer mellom -30° og +80° C
  • 30 års garanti
2 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Robust, vanntett og støvtett
Denne Outdoor Case er laget av polypropylen er spesialdesignet for DJI Phantom 3. Vesken er utstyrt med en ventil for automatisk lufttrykkompensasjon. Den har også en transparent navnskilt, to låser og håndtaket er polstret. Vesken tåler temperaturer fra -40° til +80°C. Vesken er meget robust, mulig å stable, støvtett og vanntett.

OBS!
Dronen på bildet medfølger ikke.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.