Outdoor Case Type 6700 svart med hjul til DJI

B+W Outdoor Case Type 6700 svart med hjul til DJI

1023549
  • Robust, stablingsbar, støv- og vanntett
  • Yttermål: 60,9 x 42,8 x 26,3 cm
  • Tilpasset for DJI Phantom 3
  • Ventil for automatisk lufttrykkompensasjon
  • Tåler temperaturer mellom -30° og +80° C
  • 30 års garanti
2 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Robust, vanntett og støvtett
Denne Outdoor Case er laget av polypropylen er spesialdesignet for DJI Phantom 3. Vesken er meget robust, mulig å stable, støvtett og vanntett. Den er utstyrt med håndtak og hjul.

OBS!
Dronen på bildet medfølger ikke.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.