Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blekkpatron cyan 130 ml PFI-102C

Canon Blekkpatron cyan 130 ml PFI-102C

302983
745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
LUCIA er navnet på det pigmentbaserte blekket Canon har utviklet. Blekket benyttes i storformatskriveren imagePROGRAF, som retter seg mot markedet for foto, kunsttrykk, prøvetrykk og produksjon. Blekket har et bredt fargeomfang og leverer jevn gradering, redusert kornighet og forbedret metamerisme. I tillegg har LUCIA- blekket 120 års lysholdbarhet.

Gjennom banebrytende teknikk med 5- fargers reaktivt fargeemnes-/ pigmentbasert blekk som idag brukes i imagePROGRAF til CAD/ GIS- bruksområder, er utviklet spesielt for å skrive ut detaljerte forretningsprogram og konstruksjonsarbeid. Den unike sammensetningen forbedrer blekkets feste på utskriftsmaterialet, og minimerer fargeblødning. Resultatet blir klarere tekst, jevnere kurver og skarpere, finere linjer- selv på ubehandlet papir.
Motstandskraften mot riper og merker har også blitt forbedret for mer holdbare utskrifter enn hva konvensjonelt, fargeemnebasert blekk kan tilby.

Passer til følgende skrivere:
Canon IPF 650, IPF 655, IPF 750 , IPF 755
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.