Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 200mm f/2L IS USM

Canon EF 200mm f/2L IS USM

303634
  • Optisk bildestabilisator gjør det enkelt å få skarpe bilder håndholdt
  • Ringformet USM-autofokusmotor for rask, nøyaktig og nesten lydløs drift
  • Fluoritt- og UD-linser for å redusere kromatisk aberrasjon
63 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 200mm f/2L IS USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Objektivdekselholder m/strikk
64 173 NOK
EF 200mm f/2L IS USM
Dust Lenscap E
Drop-in C-PL 52mm
66 643 NOK

Canon EF 200 mm f/2,0 L

Et av de ypperste telefoto-objektiv med stor blenderåpning for profesjonelle. Den store f/2-blenderåpningen sikrer optimale resultater innendørs og under dårlige lysforhold. Dette lyssterke teleobjektivet har helt ny optisk konstruksjon for å gi enda bedre bildekvalitet.

Autofokus med ringformet USM og fullstendig manuell fokusering L-seriens konstruksjon EF 200 mm f/2L IS USM inneholder presisjonsoptikk av høyeste Canon-kvalitet. L-serien er Canons flaggskipserie med objektiver som kombinerer enestående bildekvalitet med eksepsjonell brukervennlighet. Tetning mot støv og fuktighet beskytter effektivt mot naturkreftene, selv i svært dårlig vær.

Den innebygde stabilisatoren sørger for at du kan ta bilder på 4 trinn tregere lukkerhastighet, USM fokusmotoren sørger for at du har en rask og stillegående autofokus og den sirkulære blenderen hjelper deg å skape vakre diffuse bakgrunner bak motivet.

Leveres med:

  • Bakdeksel
  • ET-120B Solblender
  • Objektivetui Lens Case 200
  • Drop-In Gelatin filterholder
  • Nakkerem
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.