EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

1014363
  • Ta med ett objektiv istedet for en hel oppsetning
  • Objektivet er ekstra bra for portretter og landskapsbilder
  • Bildestabilisatoren motvirker uskarphet som følge av kamerarystelser
4 898 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-Filter 77mm PD WMC
5 496 NOK
EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
UV-filter L395 SMC 77 mm
5 716 NOK

Høykvalitativt standardzoomobjektiv for fullformatskameraer

Denne allsidige standardzoomen er et utmerket steg mot fullformatsfotografering. Objektivet er ekstra godt for portretter og landskapsbilder, eller når du bare vil ta med ett objektiv istedet for en hel oppsats. Den jevne og i prinsippet lydløse fokusen gjør filmene dine mer proffe. Dette fleksible objektivet presterer også bra i svakt lys, takket være bildestabilisatoren med fire trinn som motvirker uskarphet grunnet kamerarystelser.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.