Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

15263
  • Alt i ett-objektiv
  • Høykvalitativt objektiv i Canons L-serie
  • Optisk bildestabilisering for å motvirke bevegelsesuskarphet
29 698 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
Regntrekk Medium DSLR (70-200/2.8)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
30 436 NOK
EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Etbenstativ MMA38C karbonfiber 4-delt
31 347 NOK

Canon EF 28-300/3,5-5,6L IS USM

Profesjonell superzoom til Canon fullformat med tilsvarende 11x zoom  i anerkjent L-serie kvalitet fra vidvinkel til lang tele.  Canons hvite L-serie er støv- og fuktsikre er idellt for alle yrkesfotografer som arbeider under tøffe forhold hvor motiv hverken kan styres eller forutsees.

Ved å bruke EF 28-300 begrenser du antallet objektiver du trenger å ta med deg på en jobb.

Med optisk bildestabilisator (IS), høy hastighet og stillegående autofokus, leverer dette suverene objektivet det andre modeller bare kan drømme om…

Optisk Bildestabilisator

Canons anerkjente optiske bildestabilisatorteknologi (IS) kompenserer for ca. tre trinn uten merkbar redusering av bildeskarpheten. Dermed blir håndholdt fotografering mulig i enormt mange situasjoner, og du slipper å dra rundt på et stativ. Betydelige bevegelser i en retning tolkes automatisk som bevisst panorering. Korrigeringen stoppes i den relevante retningen, og dermed forhindres retur-rystelser.

Ultrasonisk motor

En ultrasonisk motor (USM) konverterer ultrasonisk vibrasjonsenergi til rotasjonskraft som gir høyhastighets, presis, supereffektiv og nærmest lydløs autofokusering, med dreiningsmoment som gir rask respons og presis stopp. Objektivet har også fulltids manuell fokusering. En nærgrense over hele zoomespekteret på 0,7m gjør det også perfekt for nærbilder. Perfekt for digitalfotografering Objektivets form og belegg er optimalisert for å undertrykke skygge- og reflekser, og det er dermed ideelt for bruk på digitalkameraer som kan være mottakelige for refleksjon fra opptakssensoren.

På et digitalkamera med en APS-C-formats sensor som EOS 70D, har objektivet et brennviddeområde som tilsvarer 45-480mm.

Presisjonsoptikk for høy bildekvalitet

Vakre kontraster, lav forvrengningsgrad og høy oppløsning helt ut i kantene overhele zoomspekteret. En EMD (elektromagnetisk diafram) styrer blenderåpningen og gir rask og meget presis kontroll. Et sirkulært blenderdiafram sørger for en behagelig bakgrunns-uskarphet, fra full blenderåpning til to trinn ned. Laget for all slags bruk EF 28-300mm har en robust, støvbestandig og vanndråpetett konstruksjon og er spesielt designet for profesjonelle fotografer som jobber under mange typer vanskelige forhold. 

Egenskaper:

  • Mulighet for manuell overstyring av autofokus
  • Støv- og regnbestandig konstruksjon
  • Sirkulært blenderdiafram

Leveres med:

  • Objektivveske LZ-1324
  • Solblender EW-83G
  • Bakre- og fremre objektivdeksel

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.