EF 300mm f/4L IS USM

Canon EF 300mm f/4L IS USM

15167
  • Bildestabilisatoren fungerer også med Extender EF 1,4x II eller Extender EF 2x II
  • Innebygd solblender
  • Stativfeste inngår for smidig bruk av stativ
16 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Canon EF 300mm F4L IS USM 
En kompakt telelinse i L-serie utførelse med værtettning og bildestabilisator som kompenserer for kamerarystelser tilsvarende to trinn lukkerhastighet.

To bildestabilisatorinnstillinger:
Stabilisatorinnstilling 1 for standard stabilisering og en ny Stabilisatorinnstilling 2 som stabiliserer bildet ved horisontal eller vertikal panoramafotografering.

Et arbeidsverktøy
Utstyrt med støv- og fuktsikringer, som på alle objektivene i L-serien til Canon, er dette et objektiv som er skapt for å takle de fleste utfordringene en profesjonell fotograf møter i hverdagen.

Leveres med:

  • Bakre og fremre deksel
  • Innebygget solblender
  • Objektiv veske LZ1128

[TEXT1014583797]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.